Obaveštenja sajta

VAŽNO OBAVEŠTENJE – USKRŠNJI RASPUST

 
Slika Jasminka Radovanović
VAŽNO OBAVEŠTENJE – USKRŠNJI RASPUST
napisao/la Jasminka Radovanović - subota, 11. april 2020, 03:59
 

Uskršnji raspust u Fondaciji ” Centar za mlade talente” počinje od petka 10.04.2020. godine i traje do ponedeljka 20.04.2020. godine.

U navedenom periodu se u CMT ne održavaju online kursevi. 

P.S. Ponovodržavanje online kurseva za polaznike CMT-a počinje u utorak 21.04.2020. godine. Pratite svoj e-mail. (Na njega vam stižu linkovi za pristup online časovima.)


Međutim, svim polaznicima CMT-a je i u ovom periodu i dalje dostupan na besplatno korišćenje naš obrazovni portalhttp://cmt.edu.rs/talenti/ sa svim materijalima i video snimcima (mogućnost odloženog gledanja) do sada održanih časova iz programiranja i matematike na odgovarajućim kursevima.


Svi kursevi sa materijalima i video snimcima održanih časova su na obrazovnom portalu: www.cmt.edu.rs/talenti/ , kome se može pristupiti samo ako ste polaznik CMT-a.  Da bi ste postali polaznik CMT-a potrebno je da se prijavite na željene kurseve. Tek posle prijave i dobijanja pristupnih parametara za pristup obrazovnom portalu na Vaš e-mail, moći ćete da koristite obrazovni portal.

Prijava na besplatne ONLINE kurseve iz PROGRAMIRANJA i MATEMATIKE za osnovce i srednjoškolce u Fondaciji “Centar za mlade talente” je tokom cele školske godine, tako da i dalje traje. Prijava na kurseve u CMT se obavlja preko samog sajtawww.cmt.edu.rs . Opširnije o kursevima u CMT i prijavi možete pročitati i na samom sajtu.