Poštovani polaznici,

ZIMSKI RASPUST

u Fondaciji “Centar za mlade talente ” u Novom Sadu počeo je 24. decembra 2019. godine i traje do 14. januara 2020. godine. U navedenom periodu nema nastave ni u učionici ni onlajn.

Kao i do sada, obaveštenje o početku nastave i o pristupu narednom času dobićete po završetku zimskog raspusta na vaš mejl, a biće okačeno obaveštenje i na našem obrazovnom portalu na odgovarajućem kursu.

 

TOKOM ZIMSKOG RASPUSTA 

možete koristiti naš obrazovni portal:  http://cmt.edu.rs/talenti/.

Ako se susretećete sa teškoćama oko prijave ili korišćenja portala slobodno nam se obratite na mejl tehničke podrške: prijava.cmt@gmail.com

Na ovom obrazovnom portalu možete pronaći, u okviru odabranog kursa, vdeo snimke časova iz programiranja i matematike održanih u prethodnom periodu (od 14. oktobra do 23. decembra 2019. godine), kao i nastavne materijale za te časove.

Ovaj obrazovni portal vam postaje dostupan tek onda kada na vaš mejl dobijate pristupne parametre sa obaveštenjem da ste upisani na željeni kurs. Pristupne parametre dobijate samo ako ste prethodno prijavljeni na odgovarajući kurs preko našeg sajta: https://cmt.edu.rs/.

 

P. S. Prijava na besplatne online kurseve (ako niste to već učinili) iz programiranja i matematike  putem našeg sajta https://cmt.edu.rs/ traje bez vremenskog ograničenja, a samim tim i tokom zimskog raspusta. 

 

Fondacija “Centar za mlade talente”,

Novi Sad